Taken aanmaken en opvolgen

Let op: dit is momenteel een gratis testfase. De testgroep zit vol. Indien u interesse hebt in deze functionaliteit stuur ons een e-mail op helpdesk@wefact.nl.Het is mogelijk eenvoudig taken aan te maken, deze wijst u toe aan uzelf of een collega, kunt u linken aan items in WeFact zoals bijvoorbeeld een factuur en kunt u een vervaldatum en tijdstip geven. 

Aanmaken van een taak

Via het menu aan linkerzijde onder het menu ‘Taken” kunt u een taak toevoegen. Kies voor de blauwe actieknop “Taak aanmaken”. In het pop-up venster kunt u de inhoud van de taak tekstueel omschrijven en toewijzen aan een medewerkers binnen de administratie. Een taak moet altijd een titel hebben. De overige velden zijn optioneel in te vullen. U kunt de taak een vervaldatum en tijdstip meegeven om ervoor te zorgen dat de taak op tijd kan worden uitgevoerd.

Taak aanmaken in WeFact

Taken opvolgen 

Vanaf het takenoverzicht heeft u inzicht in al uw openstaande taken. U kunt filteren op taken die specifiek toegewezen zijn aan een medewerker of een item zoals bijvoorbeeld een factuur. 
Taken opvolgen in WeFact

Opmerking toevoegen 

In de taak kunt u een opmerking plaatsen om zo statusupdates te delen over taken of om het gesprek aan te gaan met uw collega's. 
Opmerking toevoegen aan een taak

Taak voltooien 

Heeft u een taak voltooid, dan kunt u deze afvinken. De knop om een taak te voltooien is altijd zichtbaar. De taak wordt gearchiveerd in het menu “Voltooide taken” onder het menu “Taken”.

Tip: Met behulp van interacties kunt u bijhouden wanneer u contact heeft gehad met een debiteur of crediteur. 

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.