Incassodatum wijzigen

Het kan voorkomen dat u een incassobatch heeft aangemaakt waarvan u achteraf toch de datum wilt aanpassen. Onderstaaand de opties beschreven om de incassodatum te wijzingen.

Batch staat in concept

Wanneer de batch nog niet is gedownload, heeft u de mogelijkheid om de incassodatum in de batch aan te passen. Navigeer naar de batch via het menu “Facturen” submenu “Incassofacturen”. Open de batch door op het batchnummer te klikken. Achter de incassodatum, kunt u de datum wijzigen door te kiezen voor de blauwe link: “datum wijzigen”.  


Batch is al gedownload, maar niet aangeleverd bij de bank

Is de batch al gedownload, maar nog niet aangeleverd bij de bank en u wilt de incassodatum nog wijzigen dan kan dat. Navigeer naar de betreffende batch en kies bovenin voor de actieknop “Terugzetten naar concept”. Wanneer de batch in concept staat kunt u de datum wijzigen door te kiezen voor de blauwe link: “datum wijzigen”.  

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.