Eenmalig abonnement eerder factureren

Normaliter worden abonnementen automatisch per periode gefactureerd op de ingestelde datum. Er bestaat echter de mogelijkheid om de abonnementsfactuur voor de eerstvolgende periode eerder te factureren. 

Hoe voert u de actie uit

Ga in het menu naar "Abonnementen" zodat het abonnementoverzicht zichtbaar wordt. Selecteer de abonnementen die u direct wil factureren door een vinkje te plaatsen voor de abonnementsregel. Middels het dropdownmenu "Met geselecteerde" kiest u voor "Factureer geselecteerde abonnementen". De facturen voor de eerstvolgende periode worden direct als concept aangemaakt en mogelijk (afhankelijk van de instelling) direct verzonden naar uw klanten. 
Eenmalig abonnement eerder factureren

Voorbeeld

Een abonnement voor de huur van een pand wordt maandelijks gefactureerd. De factuur voor de maand april wordt normaliter verzonden op 1 april. Middels bovenstaande actie kunt u eenmalig de factuur maken en verzenden op bijvoorbeeld 20 maart. De facturatiedatum voor de maand mei blijft op 1 mei staan.

Tip

Abonnementen kunnen automatisch gefactureerd worden op een door u gewenst tijdstip.

 
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.