Nieuw abonnement toevoegen

Een nieuw abonnement kan worden toegevoegd via de menuknop "Abonnementen" en vervolgens "Nieuw abonnement".

Voor ieder product of dienst dat u in abonnementsvorm wilt factureren, dient een afzonderlijk abonnement aangemaakt te worden per debiteur. Indien de abonnementen op dezelfde dag gefactureerd worden, zullen deze op één factuur worden gezet. 

Met het ingeven van de te factureren periode geeft u aan wat de frequentie, de startdatum en de facturatiedatum van het abonnement is. Op de facturatiedatum zal automatisch door WeFact een conceptfactuur worden klaargezet. De facturatiedatum zal vervolgens door WeFact worden doorgezet op basis van de frequentie.


Standaard wordt een abonnement aangemaakt voor onbepaalde duur. Wenst u hier vanaf te wijken, dan is het abonnement automatisch te stoppen via het tabblad "Einde abonnement". 

Automatisch een abonnement aan laten maken via een product

Standaard worden producten toegevoegd met een prijs per 'eenmalig'. Indien een product enkel in abonnementsvorm gaat voorkomen, kan het gewenst zijn om bijvoorbeeld een prijs per 'maand' of 'jaar' in te stellen. Met deze instelling zal er automatisch een abonnement aangemaakt worden indien het product wordt gefactureerd.

Tips

Abonnementen kunnen automatisch gefactureerd worden op een door u gewenst tijdstip. Een abonnement kan ook direct vanuit de factuur worden aangemaakt.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.