Geaccepteerde of geweigerde offerte(s) archiveren/opslaan

Als een offerte (online) geaccepteerd of geweigerd is, kan de offerte in het archief geplaatst worden. Uiteraard blijft de offerte altijd in uw administratie staan. De offerte in het archief plaatsen kan op 2 manieren:

1) Bovenaan een geopende offerte zie je de actieknop “Archiveren”. Door hier op te klikken en te bevestigen zal de offerte direct in het archief worden geplaatst.


2) Bovenaan een geopende offerte zie je de actieknop “Factuur maken”. Wanneer u hierop klikt kunt u aangeven dat de offerte direct verplaatst mag worden naar het archief. Door dit te bevestigen zal er een factuur aangemaakt worden en de offerte zal verplaatst worden naar het archief. 

Offerte heropenen

Wilt u de offerte toch weer heropenen, zodat de offerte geaccepteerd of geweigerd kan worden? Dan gaat u naar de bewuste offerte en klikt u aan de rechterkant bij "Overige acties" de blauwe link "Offerte heropenen".

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.