Pakbon, werkbon, leveringsbon en opdrachtbevestiging genereren

Het is mogelijk om in WeFact een pakbon, werkbon, leveringsbon en opdrachtbevestiging te genereren. Het genereren gebeurt op basis van een (concept)factuur. U kunt deze documenten afdrukken of per e-mail versturen.

Activeren in WeFact

Standaard staat deze functionaliteit uitgeschakeld. Om het in te schakelen gaat u in het menu naar "Instellingen". Op de geopende pagina gaat u naar het onderdeel "Facturatie" en vindt u onderaan het blok "Pakbon/werkbon". Hier kunt u de functionaliteit inschakelen door een vinkje te zetten. U kunt één of meerdere documenten aanvinken en tegelijkertijd gebruiken.
Instellingen pakbon/werkbon en meerdere documenten genereren

Aanpassen van de huisstijl

Na het inschakelen, verschijnt er in de huisstijl voor elk documenttype een PDF document én e-mail bericht. Ga in het menu naar "Instellingen" en vervolgens het submenu eronder "Huisstijl".

WeFact probeert automatisch een eerste opzet te doen op basis van uw factuur PDF. U bent echter vrij om het uiterlijk volledig naar wens aan te passen en bijvoorbeeld de bedragen weg te halen.

Hoe genereer ik de PDF?

Het genereren gebeurt op basis van een (concept)factuur. Na een factuur maken of bekijken, vindt u bovenaan een grote actieknop "Document genereren", of indien u maar 1 documenttype actief heeft deze naam van dit documenttype. Wanneer u hier op klikt heeft u de keuze het document te genereren of per e-mail te versturen, bijvoorbeeld een pakbon maken. Per e-mail kunt u het bericht altijd nog personaliseren.
Pakbon/werkbon en andere documenten genereren voor een factuur

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.